Chat og sms regler

chat regler

Chat spørgsmål og regler

Dette er nogle af de spørgsmål jeg får allerflest af, for eksempel “Hvorfor tager hun så lang tid om at svare?”  Eller en anden version af samme spørgsmål som lyder “I starten svarede hun med det samme, eller inden for få minutter, nu kan der gå timer inden hun svarer. Hvorfor?”

For meget chat kan være farligt for jeres forhold
 Først og fremmest vil jeg starte med at anbefale at du IKKE sms´er og chatter for meget med din nye  kæreste, eller en pige du er interesseret i, af mange årsager, men for lige at nævne et par stykker:
 
  •  Hvis du fortæller en pige alt om dig inden du mødes med hende på en evt. date første gang, hvad skal I så snakke om på selve daten?
  • En fyr skal ALTID have en vis mystik omkring hans person. Der er en god grund til at kvinder elsker de korte noveller, hvor i der ALTID er en mystisk fremmede. Hvis du fortæller hende alt der er værd at vide omkring dig, ja så forsvinder mystikken, og dermed måske også hendes interesse.

Hvis det er en pige du aldrig har mødt, så skal du ganske enkelt overhovedet ikke chatte med hende! Ihvertfald ikke mere end 5 minutter, derefter aftaler du en FAST date med hende, og så lægger du telefonen væk. Det kan du læse mere om i min artikel “Gratis dating tips

Hvad er reglerne så for chat ? Tænk på chat som et spil tennis !

Du spiller bolden over nettet, og så er der ikke andet at gøre end at VENTE på at hun spiller den tilbage igen.  Hvis du bare bliver ved med at skyde bolde over nettet, uden at hun får en chance for at retunere dem, jamen så gider hun simpelthen ikke og spille med dig, og hun vil begynde at kigge efter en ny partner som forstår reglerne.

Hvis hun IKKE spiller bolden tilbage, ja så er hun ganske enkelt ikke interesseret i at spille med dig, og så er der ikke andet at gøre end at begynde og kigge efter en anden du kan spiller med. Så simpelt er det.

Like, følg og del indlæg.

Forfatter