Dating Coach

Hvordan kan jeg som dating coach hjælpe dig?

Jeg kan hjælpe dig ved at komme med tips, råd og vejledning inden du skal på den første date. Du spørger måske dig selv hvorfor at det er vigtigt, og det er det af den simple grund at den første date ganske enkelt er som en finale, enten vinder du, og så får du en date nummer to, måske et kys eller to, og hvis du er rigtig heldig inviterer hun dig med hjem, men hvis du derimod fejler de tests som hun med garanti udsætter dig for, og taber, ja så er det slut, og der er ganske enkelt ikke en ny “kamp” i næste uge. Og hvis du prøver at sende en besked eller ringe til hende bliver du enten ignoreret, eller også svarer hun sådan lidt lunkent, og hun påstår at hun har travlt med arbejdet, eller studierne.

Kvinder vil som regel komme med alle mulige undskyldninger i stedet for at sige tingene ligeud, det er helt normalt, det ligger i deres natur at de helst ikke vil såre dig. Efter hendes mening er det bedre at du selv regner ud hvorfor hun er så svær at få fat i, når du enten ringer eller skriver.

En lille insider tip: Kig hende i øjnene og smil, slip ikke øjenkontakten før hun gør det, hvis hun kigger væk meget hurtigt er hun usikker på sig selv, og/eller ikke videre interesseret i dig, det er er et rødt flag.

Første fejl du skal undgå på den første date

Det sker alt for ofte at mænd tager den første date alt for alvorligt, de fokuserer kun på om det nu er deres næste kæreste, eller måske endda deres kommende kone de sidder over for. De glemmer simpelthen at slappe af og have det sjovt, som er det eneste du som mand skal have fokus på når du er på date.  Hæng ud sammen – Ha det sjovt sammen – Gå hjem sammen

"Succes afhænger af forudgående forberedelse, uden forberedelse er der garanti for fiasko"
Konfutse
Konfutse
Filosof

Eksempler på ting du kan gøre galt på første date

Du skal for det første aldrig lade dig presse til at ombestemme dig på nogen måde, for eksempel: Du har naturligvis bestemt dig for stedet I skal mødes,  og hvis hun så, på selve daten, siger “Nej skal vi ikke hellere gå der hen i stedet for” Så må du ikke lade dig presse til at ombestemme dig, det kan sagtens være hun tester dig, for at se om hun kan løbe om hjørner med dig, eller om du står fast på din mening

Det samme gælder hvis hun f.eks spørger dig om din yndlingsfarve, og du svarer blå, hvor til hun så siger at hun bedst kan lide farven rød, så skal du naturligvis ikke skifte mening og sige “ja jeg kan faktisk også bedre lide rød end blå” Det ville være at vise svaghed, og at du er en “pleaser” Det er ikke det kvinder vil have, på trods af at det er det du ser i film, og TV hele tiden.

VIGTIGT: Kvinder vil have en mand der siger det han mener, og mener det han siger.

Du skal som mand heller aldrig bringe emnet om at komme sammen, eller være i et forhold, på banen, det er kvindens område. Det eneste du, som mand, skal fokusere på er: Hæng ud sammen – Ha det sjovt sammen – Gå hjem sammen

Dette er naturligvis kun et par eksempler på hvad der kan gå galt inden, eller på, første date. Der er mange andre tests hun kan finde på at udsætte dig for, og der er naturligvis også et par tests du kan udsætte hende for.

Og så er der hele spørgsmålet om hvornår du kontakter hende igen efter den første date. Skal du f.eks sige “Godnat og tak for i aften” i en besked samme aften, eller skal du vente til næste dag, eller endnu længere før du kontakter hende igen?

Du kan få nogle af svarene i min artikel: Dating Tips Og ellers vil jeg naturligvis anbefale at du booker en tlf, eller email, konsultation før du skal på en første date, for husk: begår du for mange fejl, så bliver der ingen date nummer to.

Lad mig hjælpe dig med at få flere dates

Det er så nemt at komme til at lave én eller flere fejl således at man måske ikke engang får den første date, og slet ikke 2. og 3. date.

Lad mig guide dig FØR du går på den første date !

Jeg har personligt nydt godt af den viden jeg har samlet op de sidste 25 år, og jeg er nu 100% sikker på hvordan jeg skal forholde mig når det kommer til dating og kærlighed. Jeg har ikke haft bekymringer omkring kvinder siden jeg begyndte at studere deres adfærd, tanker og ikke mindst følelser. 
Denne viden ønsker jeg at give videre til dig, så du får et lige så lykkeligt og rigt liv som jeg har.

Det er din menneskeret at være lykkelig.

Brug for hjælp?

Skal du på date senere? Vil du have din eks tilbage?
Eller føler du at du er ved at miste din kæreste?
Tøv ikke med at booke en email, eller telefon, konsultation.
Jeg kan med garanti hjælpe dig.

Like Følg Del