Dating tips og dating regler.

Med denne dating guide sikrer du dig nemt mere end en date.

1: Aftal den første date 

Meget kort tid efter at du har fået kontakt til en pige, du gerne vil på date med, skal du arrangere den første date. Ikke noget med at chatte frem og tilbage i timer, dage eller uger. Jo mindre hun ved om dig inden I skal på date, jo bedre er det. Hvis I fortæller hinanden alt om hinanden inden daten, risikerer I jo at der ikke er noget at tale om på selve daten.

Aftal en fast date så hurtigt som muligt efter I har fået kontakt. En fast date er en aftale om: Dag, tid og sted som er fuldstændig på plads før daten. Det skal ikke være en løs aftale, eller en, “vi kan lige aftale nærmere på selve dagen” aftale.

Som mand er det naturligvis dig der arrangerer tid og sted (mere om det senere) Du skal kun arrangere dates om aftenen, der skal være en mulighed for at I ender hjemme hos dig, eller hjemme hos hende efter daten, det sker ikke hvis I aftaler at mødes til frokost eller lignende. Groft sagt skal du kun gøre det som hendes elsker ville gøre, og ikke det som hun har sine venner til, som f.eks at spise frokost.

Når I har aftalt hvor og hvornår I skal mødes, skal du ikke gøre andet før du møder op på aftalte sted, til aftalte tid.

Hvis hun ikke kan sige ja til en fast date, men f.eks. siger “Lad os lige snakkes ved når vi nærmer os dagen” eller noget i den retning, så svarer du “Du lyder ikke til at være helt sikker på om du kan den dag, så lad os droppe det for denne gang. Du kan kontakte mig, når du ved med sikkerhed hvornår du kan mødes.

Du er en travl og eftertragtet mand, der er mange piger der vil på date med dig hvis ikke hun vil. Aftal kun dates som er faste, ikke nogle løse aftaler, du har andet at lave i dit liv end at sidde og vente på at hun måske, eller måske ikke, vil mødes med dig. 

 Så kort sagt: Aftal tid, og sted, og så mød op. Ikke noget med lange chats efter du har arrangeret daten, og ikke noget “måske” eller andet slinger i valsen.

2: Hvor går man hen første date?

Som mand er det din opgave at finde et passende sted at tage på første date, og her gælder der nogle specifikke regler. Aftal altid kun at mødes til en øl drink, the, kaffe eller lignende om aftenen. Hvis du ikke har mødt hende før, så ingen restaurant date. Der er jo en risiko for at hun slet ikke er noget for dig, eller hun ikke ser ud i virkeligheden som hun gør på sine profilbilleder, og så kan du hurtigt drikke din drink, kop kaffe, eller en øl, og så sige “Det var hyggeligt at mødes, jeg har desværre en travl dag i morgen, så jeg bliver nødt til at smutte nu” Så find et sted at mødes til drinks, og hvis det så går godt, kan I altid bestille noget mad, eller nogle snacks, eller gå videre til et sted hvor I kan få noget at spise.

Som sagt arrangerer, og accepterer, du kun dates om aftenen. Så finder du et sted I kan få drinks og så mødes I der. Du har på forhånd undersøgt 2 til 3 andre steder i nærheden hvor I kan fortsætte ti,l hvis daten skulle gå godt. Grunden til dette er at, de fleste piger går i seng med en mand efter 2-3 dates, så hvis du tager hende en 2-3 steder hen på den første date, ja så stiger dine chancer for at I ender hjemme hos en af jer.

Første sted = Drinks. Andet sted = Snack eller mad. Tredje sted skal være et sted hvor I har mulighed for at nærme jer hinanden, f.eks et sted I kan spille pool, eller lignende, et sted hvor der er mulighed for at I kan komme nærmere rent fysisk, strejfe hinanden, drille hinanden osv.

Hvor går man ikke på første date:  I biografen, teater, koncerter, sports begivenheder og lignende. I skal have mulighed for at tale sammen, I skal fokusere på hinanden, og ikke andre, eller andet.

3: Regler under den første date

Under den første date er der naturligvis også ting som du skal gøre for at forbedre dine chancer. Før det første skal du naturligvis undgå at kigge efter andre kvinder, hvis du har svært ved dette kan du evt. sætte dig med ryggen til lokalet, således at du kun har hende foran dig, og en mur bag ved hende.

Du skal sørge for  at det er hende der taler cirka 80 procent af tiden, dette kan du gøre ved at stille hende spørgsmål, og sige ting som “Det lyder interessant, fortæl mig meget mere om det”

LYT EFTER !!!!  Det er vigtigt at du lytter efter hvad hun siger, hun vil teste dig senere, og hvis du ikke har hørt efter er der minuspoint i vente.

Begynder hun at lade hendes arm, eller ben hvile op af din arm, eller dit ben, eller støder hun forsigtigt ind i dig når I går, så er hendes interesse i dig stor, og så skal du ikke være bange for at tage hendes hånd.
 
Kig hende i hendes venstre øje når hun taler, og når du taler til hende. Det siges at hun på den måde automatisk vil føle en dybere kontakt til dig.
 

4: Afslutning af første date

Hvis du føler at samtalen er svær at holde i gang, eller hun begynder at tjekke sin tlf. og lignende, så afslutter du daten. Det kan du også gøre selvom daten går godt. Så vil hun helt sikkert undre sig over om hun har gjort noget galt, og her kommer vi til en af de vigtigste ting du skal huske på som mand: “Det er videnskabeligt bevist at kvinder er mere tiltrukket af mænd hvis følelser for dem er uklare” (link)

Når daten er ved at være slut følges I naturligvis til det sted hvor I skal sige farvel. Hvis det er muligt så sørg for at følge hende hjem, det kunne jo være at hun inviterede dig med ind. Når daten er slut og I skal til at sige farvel, skal du, hvis daten er gået godt, gå efter et kys på munden. Du finder ud af om hun er klar til at blive kysset ved at kigge hende i øjnene, og så lade dine øjne glide ned på hendes mund et kort øjeblik, og så op til hendes øjne igen, gør det evt. et par gange, hvis hun på noget tidspunkt mens du gør det, kigger på dine læber, ja så er hun klar til at blive kysset. Giv aldrig et kys på kinden, det er hvad hendes venner gør, ikke hendes elsker.

5: Efter første date

Når I er gået hver til sit efter den første date gør du INTET ! Ikke noget med at sende en besked og sige “Tak for i aften, det var hyggeligt” eller lignende,  for HUSK DET NU “Det er videnskabeligt bevist at kvinder er mere tiltrukket af mænd hvis følelser er uklare

Skriver hun en besked svarer du naturligvis pænt og siger “Tak i lige måde” eller hvad der nu er passende.  Hører du ikke noget fra hende, gør du intet ! Vent en 4-6 dage, og så ring til hende og inviter hende på en ny date.

Lad mig hjælpe dig med at få flere dates

Det er så nemt at komme til at lave en eller flere fejl således at man måske ikke engang får den første date, og da slet ikke
2. og 3. dates.

Lad mig guide dig før du går på den første date !

Jeg har personligt nydt godt af den viden jeg har samlet op de sidste 25 år, og jeg er nu 100% sikker på hvordan jeg skal forholde mig når det kommer til dating og kærlighed. Jeg har ikke haft bekymringer omkring kvinder siden jeg begyndte at studere deres adfærd, tanker og ikke mindst følelser. 
Denne viden ønsker jeg at give videre til dig, så du får et lige så lykkeligt og rigt liv som jeg har. 

Det er din menneskeret at være lykkelig.

Brug for hjælp?

Skal du på date senere? Vil du have din eks tilbage?
Eller føler du at du er ved at miste din kæreste?
Tøv ikke med at booke en email, eller telefon, konsultation.
Jeg kan med garanti hjælpe dig.

Like Følg Del