Hvordan får jeg min eks tilbage ?

Følg disse principper og få din eks tilbage

Læs her hvad du skal gøre for at få din eks tilbage! Læs om hvordan du får en eks tilbage igen, hvis du helt uventet er blevet dumpet og vil have dem tilbage, eller hvis du dumpede dem, men nu gerne vil have dem tilbage igen.

1: Hvis det var dig der blev dumpet

Du skal fortælle dem, at du ikke accepterer at være “friendzoned” men i stedet ønsker at fortsætte med at være sammen.

Hvis de ikke er villige til at fortsætte med at se dig, eller give dig en ny chance, skal du bede dem om KUN at tage kontakt med dig igen, hvis de en dag skifter mening.

Du skal herefter lade dem gå for evigt, og aldrig nogensinde kontakte dem igen, uden undtagelser! Du må aldrig, under nogen omstændigheder acceptere kun at være venner med dem, hvis du stadig er interesseret i noget romantisk med dem. Det er et romantisk forhold igen, ellers er du simpelthen ikke interesseret i noget !

2: Gå, og se dig ikke tilbage

Dette er den stærkeste forhandlingsposition i enhver professionel, eller personlig, menneskelig interaktion.

Når du har fortalt dem hvad du vil have, men de ikke er villige til at give dig det, beder du dem om kun at kontakte dig, hvis de skifter mening. Forklar dem at du ikke er interesseret i et platonisk forhold, og så bed dem venligst om ikke at kontakte dig, medmindre de er interesseret i et romantisk forhold igen.

At gå, og ikke se sig tilbage betyder at, du aldrig nogensinde skal kontakte dem igen, uanset grund. Ingen fødselsdagshilsner, ferie postkort, heller ingen kondolencer ved familiemedlemmers død osv. Din indstilling skal være at du aldrig vil tale med dem igen, så længe du lever. Hvis I har børn sammen, skal du lave en fast aftale omkring dem, så der absolut ingen grund er til at de kontakter dig.

Der skal være plads, afstand og tid mellem dig og din eks, ellers vil de aldrig begynde at tænke på dig igen, og overveje om de eventuelt har fortrudt at de skubbede dig ud af deres liv. Det skal være deres idé at tage kontakt til dig først, når det går op for dem at de ellers aldrig kommer til at høre fra dig igen.

3: Når de kontakter dig igen

Hvis en eks. som slog op med dig, kontakter dig via sms, e-mail, Facebook messenger eller et telefonopkald, skal du antage at, de gør det fordi de vil se dig, og det skal være din første tanke når de kontakter dig igen.

Likes af dine indlæg på sociale medier, eller kommentarer på dine sociale medier opslag tæller ikke som kontakt. De skal kontakte eller sende dig en besked direkte og engagere dig i en samtale.

Du må ikke deltage i en ligegyldig samtale, eller chit-chat. Vær direkte, beslutsom, og gå efter det du vil have, ved at sige dette: ”Hej, det er dejligt at høre fra dig. Jeg ville elske at se dig. Hvornår er du fri til at mødes? ” Inviter dem til at komme til middag der hvor du bor, og til at medbringe en flaske vin, eller hvad I nu drikker. Lav en 100% fast aftale om at de kommer til dig. Hæng ud sammen,  ha det sjovt sammen, og vær sammen (Fysisk kontakt)

Det er som første date igen, du får ingen kredit for jeres fortid sammen. Tal ikke om at begynde at komme sammen igen, blive kærester eller lignede. Det skal være kvindens idé at blive kærester igen. Du skal blot fokusere på at arrangere en sjov, og hyggelig, romantisk mulighed for at I kan være sammen igen, altså en date.

4: Hvis de ikke vil komme på en date hos dig

Hvis din eks har kontaktet dig igen, og du prøver at lave en date hos dig, men de ikke accepterer dette, eller de prøver at få dig til at hente dem, eller mødes et andet sted end hjemme hos dig, skal du give dem dette svar: ”Det har været en lang uge, og jeg er bare i humør til at hænge ud herhjemme. Hvis du ikke ønsker at komme over og lave mad sammen med mig, så ring til mig om en 2-3 uger, måske er jeg klar til noget mere formelt til den tid”
Så vil de enten svare ja til at komme til middag hos dig, eller også vil de ikke. Hvis de ikke vil komme til middag hos dig skal du sige dette: “Jeg er nødt til at løbe, men kontakt mig igen, hvis du skifter mening.” – Derefter skal du igen gå, og aldrig se dig tilbage.

5: Når de ikke vil mødes med dig

Du skal altid vente på at høre fra dem først, hvis de har sagt nej til at mødes.

Når du har foreslået at de kommer til middag hos dig 2 gange i træk (Hvor de naturligvis har kontaktet dig først) skal du stoppe med at spørge. Spørg dem aldrig om en date  igen, medmindre de bringer emnet på banen.

Hvis de fortsætter med at tage kontakt til dig, skal du ikke bringe idéen om at mødes op. Hvis de har kontaktet dig via sms, e-mail, Facebook messenger eller andre chat-tjenester, skal du holde dig til en 2-3 beskeder maks. og så stoppe chatten. Hvis de kontakter dig telefonisk, og I har en telefonsamtale, Facetime samtale eller Skype-video- eller anden samtale, skal du maksimalt snakke i 2-3 minutter

Dette er meget vigtigt: Når de har kontaktet dig via chat, tlf. eller andet, skal du altid sige dette, når du afslutter samtalen: ”Hey, det var godt at høre fra dig, jeg er nødt til at løbe nu, men hold kontakten”

Når du følger dette princip vil de enten bringe emnet om at mødes på banen, eller de vil stoppe med at kontakte dig. Og så ved du jo hvor du står.

6: Lad udelukkende dem kontakte dig

Når nogen ikke er villig til at se dig, gå på date med dig, eller give dig en chance for at begynde at genskabe et romantisk forhold, og de slog op med dig, skal du ALTID lade dem  kontakte dig først, og det gælder 100% af tiden fra den dag de slår op. Dette gælder naturligvis kun når du er blevet dumpet, eller brændt af og ikke accepterer det.

Så når de kontakter dig, laver du en 100% fast aftale om at mødes, tid, sted etc. og så afslutter du samtalen. Vær direkte, beslutsom og kom til sagen om at mødes, ingen ligegyldig chit-chat eller unødvendig ligegyldig samtale om løst og fast.

7: Hvis du var den der slog op

Den eneste gang, du skal kontakte din eks, som du prøver at få tilbage, er hvis du har dumpet dem, men har fortrudt  den beslutning, og vil genoprette forholdet.

Du skal kun kontakte dem én gang, når du prøver at få nogle tilbage. Du skal kun kontakte dem denne ene gang, undskylde for at være en idiot, og fortælle dem at, du gerne vil se dem igen, og så lave en 100% fast aftale om at mødes.

I denne situation er det okay at hente dem, eller gå ud og møde dem til en middag, eller lignende ude i byen, hvis de ikke kommer hjem til dig. Dette er fordi du var den der slog op.

Hvis du prøver at lave en date, når du kontakter dem, men de ikke er villig til at mødes, så fortæl dem, at du ville elske at se dem igen og gerne vil have en ny chance. Bed dem derefter om at kontakte dig, hvis de skifter mening.

Hvis de kontakter dig efter dette, skal du prøve at sætte en date op. Men efter at du har kontaktet dem én gang, og de ikke er villig til at mødes til en date, skal du gå og aldrig se dig tilbage.

Hvis de kontakter dig, og de accepterer en date, hvor I hænger ud sammen, har det sjovt, og er sammen fysisk, og daten går godt, skal du se på det som et normalt og nyt forhold  ved at kontakte dem én gang om ugen for at arrangere en date.

Når de først føler sig tryg og godt behandlet, vil de begynde at kontakte dig efter I har været på jeres seneste date.

Lad mig hjælpe dig med at få din eks tilbage

Det kan være svært at forstå de ovenstående principper så lad os snakke om dem via en telefon, eller email konsultation.

Jeg har personligt nydt godt af den viden jeg har samlet op de sidste 25 år, og jeg er nu 100% sikker på hvordan jeg skal forholde mig når det kommer til dating og kærlighed. Jeg har ikke haft bekymringer omkring kvinder siden jeg begyndte at studere deres adfærd, tanker og ikke mindst følelser. 
Denne viden ønsker jeg at give videre til dig, så du får et lige så lykkeligt og rigt liv som jeg har.

Det er din menneskeret at være lykkelig.

Brug for hjælp?

Skal du på date senere? Vil du have din eks tilbage?
Eller føler du at du er ved at miste din kæreste?
Tøv ikke med at booke en email, eller telefon, konsultation.
Jeg kan med garanti hjælpe dig.

Like Følg Del