Kvinder er som katte

kvinder er som katte

Hvad mener jeg egentlig når jeg siger kvinder er som katte?

Og hvordan i alverden kan det hjælpe os mænd, at vi skal huske på at alle kvinder er som katte?
 

Jo ser du, hvad er kattens natur? Den kommer og går som det passer den. Hvis der er noget den er nysgerrig på, så bliver den hængende omkring dig, og hvis den keder sig, så går den.

Hvis du står stille, og katten får øje på dig, så kigger den måske op på dig, måske ignorer den dig, og går videre, måske kommer den igen et par minutter senere, måske kommer den denne gang tættere på dig, og så går den igen. Et par minutter senere kommer den måske tilbage, går ind imellem benene på dig, med halen pegende lige op i luften. Næste gang du ser den hopper den måske op i dit skød, og begynder og at spinde.

Modsat hunde, kan du ikke fortælle en kat hvad den skal gøre, hvis du alligevel prøver, vil den bare kigge på dig og tænke “Hvad har du gang i? Jeg er en kat, jeg kommer og går som jeg har lyst til.

Katte gør hvad de vil, når de vil, med hvem de vil

Hvordan kan dette overføres til kvinder?

Hvis du dater en kvinde, og du f.eks. bliver ved med at skrive beskeder til hende, uden at hun når at svare først. Eller I aftaler at hun kontakter dig, men du så kontakter hende først alligevel fordi du er utålmodig.  Eller du ringer til hende og ligger en besked på hendes tlf. svarer, men så ringer du alligevel tilbage igen før hun ringer til dig. Sagt på en anden måde så “jagter” du hende.

Hvad sker der hvis du løber efter en kat, og prøver at tage den op? Den løber ganske enkelt væk. En kat kommer og går som den vil.

Med en kat, fuldstændig som med en kvinde, kan du ikke få dem til at gøre som du vil. Du er nødt til at give en kvinde tid, og plads til at komme til at savne dig, tænke på dig, og tænke over hvad du føler for hende.

Dette gælder særligt hvis du vil date smukke kvinder. Smukke kvinder har til en hver tid en 4-5 mænd der prøver at få hende til at gå ud med dem. Og kvinder vil altid falde for den mand hvis følelser for hende er uklare, det er videnskabeligt bevist. Mænd som ikke jagter dem så meget som andre mænd gør.

Det der sker når hun ikke er sammen med sådan en mand, er at hun begynder at tænke på ham, blive nysgerrig på ham, og hun begynder at snakke med hendes veninder om ham der fyren som ikke jagter efter hende, som 97% af alle andre mænd gør.

Konklusionen er at kvinder, som katte, løber væk hvis du jagter efter dem, og hvis de ikke er nysgerrige på dig, så finder de noget andet, eller en anden der er mere interessant.