Kvinder lyver

kvinder lyver

Kvinder lyver fordi de prøver at beskytte dine følelser

Desværre forstår kvinder ikke altid at vi mænd ikke kan se hvad der for dem er 100% klart, og fordi vi mænd ofte er alt for hurtige til at blive forelsket, er vi blinde for de tydelige tegn kvinder prøver at vise os, og det eneste deres løgn gør, er at gøre os totalt forvirrede.

“Det er ikke dig, det er mig” eller hvad med “Jeg elsker også dig, lige nu er bare virkelig dårlig timing” Har du som mand hørt de ord før? Disse er klare løgne, men skjult i en positiv besked, så hun er fri at sige tingene ligeud, og der ved såre dine følelser. 

Hun håber at du vil gå hjem og tænke over hvad hun har sagt, og derved selv opdage at hun i virkeligheden ikke er interesseret i dig mere, og på den måde er hun fri for at sige tingenes realitet lige op i ansigtet på dig.  Se disse spørgsmål stille af kvinder på sitet, og appen Quora:

nohurt

Derfor skal du aldrig spørge en piges veninder til råds

Det er af samme grund at du aldrig skal spørge en pige du forelsket i veninder til råds. De vil ganske enkelt heller ikke fortælle dig sandheden. Det eneste de vil gøre er at bekræfte hendes historie om at det er dårlig timing og at hendes liv lige nu simpelthen er så hektisk med skole og alting, eller den klassiske “Det er ikke dig der er noget galt med, det er hende”

De er også kvinder, og de vil ligeledes gøre alt for ikke at såre dine følelser.

Til de kvinder der læser dette

Tænk på mænd som nogle hunde (det ved jeg at I sommetider gør alligevel) Hunde forstår heller ikke lange og forvirrende kommandoer. Hunde har brug for tydelige, og direkte, kommandoer som f.eks. SIT, LÆG, BLIV osv.  og sandheden er at sådanne kommandoer også virker meget bedre på os mænd.

Forfatter