Om Coach Carsten

Min historie

Helt frem til jeg var i begyndelsen af 30’erne havde ingen succes haft med kvinder. Langt de fleste jeg forsøgte mig med, kunne jeg kun i sjældne tilfælde få med ud på anden date. Det lykkedes dog at få et par enkle kærester, men det varede aldrig længe før jeg fik den berømte “Lad os holde en pause” eller “Jeg ser os kun som venner” så det var mange år med mange nederlag.

En dag fik jeg simpelthen nok af de mange nederlag, og jeg besluttede mig for at finde ud af hvad jeg gjorde galt. Så jeg kig i gang med at læse rigtigt mange selvhjælpsbøger, i første omgang for at få mere selvtillid, og senere for at forstå hvad jeg gjorde galt siden jeg altid endte som ven, i stedet for kæreste.

Efter at have læst de første 10 bøger fik jeg selvtillid nok til at begynde at interviewe kvinder, simpelthen for at forstå deres tanker og følelser omkring os mænd. Pludselig en dag forstod jeg hvorfor det altid gik galt for mig, og som du sikkert også har oplevet mange gange.

Jeg opdagede at vi simpelthen bliver “programmeret” af Hollywood film og TV serier til at gøre det stik modsatte af hvad der virker i den virkelige verden.
Lad mig komme med et eksempel:

Hvor mange gange har du ikke set i en film at de mandlige og kvindelige hovedroller er venner i flere år, og at kvinden går igennem et eller flere parforhold, mens den mandlige hovedrolle altid ser på, som den bedste ven han nu engang er blevet. MEN så pludselig en dag, som oftest i kirken hvor hans udkårne står klar til at blive gift med en anden mand, får han taget sig sammen og erklærer hans kærlighed til hende, og på ét sekund, er hun pludselig også forelsket i ham,  efter kun at have været venner i flere år. Hun dropper hendes kæreste lige på stedet, og de løber ud af kirken som et nyforelsket par.

DET SKER IKKE I VIRKELIGHEDEN.

Jeg har de sidste 22 år rejst i hele verden, og har været i kontakt med mange kvinder og mænd, fra mange forskellige kulturer, og jeg ved at det er de samme regler der gælder for kærligheden imellem alle kvinder, og mænd over hele verden. 
Vi er alle mennesker, og naturen har indrettet os som den nu har, det gælder bare om at forstå disse regler, og det kan jeg hjælpe dig med.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Som beskrevet tidligere så er reglerne for kærlighed de samme for alle mennesker over hele kloden, da det er naturens regler.
Det er ikke regler jeg har skabt, det har naturen, jeg har bare lært at tyde disse regler, og derfor tør jeg godt sige at hvis du følger de råd jeg giver,
Så får du det du i 99% af alle tilfælde også det du ønsker.

Jeg kan hjælpe dig med alle aspekter af dit kærlighedsliv.

Jeg har personligt nydt godt af den viden jeg har samlet op de sidste 25 år, og jeg er nu 100% sikker på hvordan jeg skal forholde mig når det kommer til dating og kærlighed. Jeg har ikke haft bekymringer omkring kvinder siden jeg begyndte at studere deres adfærd, tanker og ikke mindst følelser. 
Denne viden ønsker jeg at give videre til dig, så du får et lige så lykkeligt og rigt liv som jeg har.

Det er din menneskeret at være lykkelig.

Brug for hjælp?

Skal du på date senere? Vil du have din eks tilbage?
Eller føler du at du er ved at miste din kæreste?
Tøv ikke med at booke en email, eller telefon, konsultation.
Jeg kan med garanti hjælpe dig.