Nye parforhold i krise

Lad mig hjælpe dig med at redde dit nye forhold

Lad mig allerførst slå fast at jeg ikke er, hverken psykolog, psykoterapeut, ægteskabsrådgiver eller vil begive mig ud i parterapi.

Min kompetence ligger i at rådgive mænd, og kvinder, med helt nye parforhold i krise, såsom kærestepar der endnu IKKE bor sammen, så hvis I ikke falder inden for den kategori vil jeg anbefale jer at søge anden professionel hjælp hos eksperter på disse områder.

En af de største fejltagelser vi begår når først krisen i parforholdet opstår

Den største fejltagelse mænd, og sommetider kvinder, gør når først de føler at deres partner begynder at “trække sig” i forholdet, er at forfølge partneren endnu mere, og det er en katastrofal fejl, også selvom det virkede i den tidligste fase af forholdet. Lad mig komme med et eksempel:

I starten at et parforhold er begge parter nysgerrige, og kan ikke få nok af hinanden, men hverdagen melder sig, og man får travlt på arbejdet, og travlt med fritidsinteresser, og man får måske ikke lige svaret på kærestens besked lige så hurtigt som tidligere.

Hvis ens partner så ikke har lige så travlt i hans, eller hendes, hverdag, så er det at det går galt. Partneren tænker “jeg må gøre noget, i starten af forholdet var hun/han altid glad for at høre fra mig, så jeg må skrive noget mere, det virkede tidligere, så må det også virke nu”

Eller der sker det at man bliver usikker på om han/hun stadig kan lide en, og så føler man igen, at man er nødt til at gøre noget, man må tage action, og selvom det virker naturligt, er det desværre det værste man kan gøre overhovedet.

"Du skal elske en person på en sådan måde, at den person du elsker, føler sig fri"
Thich Nhat Hanh
Thich Nhat Hanh
Munk

Kvinder er katte, mænd hunde

Fik du læst citatet af Thich Nhat Hanh her over? Hvis jeg kun kunne give ét eneste råd til alle mennesker i verden, ville det være dette

Kan du følge det, og føre det ud i livet, så har du alle chancer for at redde dit parforhold. Du kan, og bør, også tænke på et parforhold på denne måde: Kvinder er katte, og mænd er hunde! Lad mig forklare:

En hund er trofast og loyal, og den elsker at gøre dig glad, og den er god til at forstå direkte ordrer, det er fuldstændigt det samme med en mand. Hvis du vil have ham til at gøre noget som helst, er det allerbedste du kan gøre, well….ikke at give ham en ordre, men at sige det til ham lige ud, det du ønsker han skal gøre.

Med hensyn til kvinder, ja så er det noget helt andet, og det er naturligvis også derfor vi ikke altid forstår hinanden. Forestil dig en kvinde som en kat, nogle gange ligger den i dit skød og spinder, og så lige pludselig har den fået nok, den rejser sig og går, og der er intet du kan gøre, du kan fortælle den nok så mange gange at den skal blive, eller komme tilbage, den er fuldstændig ligeglad.

Tænk på din kvinde som en kat! Hvis hun ikke svarer på dine beskeder så hurtigt som hun plejer, eller du ikke ser hende så tit som du plejer, så lad hende gå, hun er en kat, hun har sin helt egen vilje, og jagter du hende for at “tvinge” hende til at blive hos dig, ja så risikerer du at hun løber langt væk, og du risikerer endda at hun aldrig vender tilbage. Så som mand er det vigtigt at du altid er helt rolig hvis hun trænger til at tilbringe lidt tid med andre katte et lille stykke tid, lad hende gå, der er alligevel intet du kan gøre for at hun bliver mod sin vilje, og fuldstændig som en kat, vil hun vende tilbage, ligge sig i dit skød og begynde at spinde igen, hvis du bare reagerer helt roligt, når hun ikke lige er sammen med dig.

Er du i et forhold i knibe, eller føler du at du er ved at miste din nye kæreste? Ved du ikke hvad du skal gøre, og hvordan du skal reagere?

Book en konsultation inden det er for sent! Jeg kan hjælpe dig.

Lad mig redde dit nye parforhold

Der skal kun små fejl til før en kvinde mister interessen i et helt nyt parforhold, undgå at lave disse fejl.

Lad mig guide dig i dit nye forhold FØR det er for sent !

Jeg har personligt nydt godt af den viden jeg har samlet op de sidste 25 år, og jeg er nu 100% sikker på hvordan jeg skal forholde mig når det kommer til dating og kærlighed. Jeg har ikke haft bekymringer omkring kvinder siden jeg begyndte at studere deres adfærd, tanker og ikke mindst følelser. 
Denne viden ønsker jeg at give videre til dig, så du får et lige så lykkeligt og rigt liv som jeg har.

Det er din menneskeret at være lykkelig.

Brug for hjælp?

Skal du på date senere? Vil du have din eks tilbage?
Eller føler du at du er ved at miste din kæreste?
Tøv ikke med at booke en email, eller telefon, konsultation.
Jeg kan med garanti hjælpe dig.

Like Følg Del